Från 1 068 kr / natt

Uchisar Kaya Hotel

Rating: 4
Hotell i Uchisar, Turkiet
Bild från Uchisar Kaya Hotel, Hotell i Turkiet

Detta hotell ligger i Nevsehir. Regionala platser av intresse i Goreme nationalpark. Uchisar Kaya Hotel har en hälsoklubb, inomhuspool, bastu, utomhuspool under säsong och en barnpool. Detta fyrstjärniga Nevsehir hotell har massage-och behandlingsrum och spa. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar ett konferenscenter, tillgång till trådlöst Internet/WiFi/WiFi och mötesrum för mindre grupper. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och bar vid poolen. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. 24 timmars rumservice finns tillgänglig. Detta hotell erbjuder transfer (tilläggskostnad). Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar består av utställningsplats och bankettlokaler.

Personalen kan ordna catering vid evenemang, utflyktsassistans och valutaväxling. Ytterligare faciliteter inkluderar en reception med concierge, spelhall/rum och flerspråkig personal. Detta är ett rökfritt hotell. Uchisar Kaya Hotel har 73 rum. Tv:n har kabelkanaler. Rummen har telefoner. Badrummen har dusch/badkar, handhållen dusch, telefon och badrockar.Karta och adress till Uchisar Kaya Hotel

Adress & vägbeskrivning

Adress
Yukari Mah Mevkii Adnan Menderes No 15
48700 Uchisar

Latitude: 38.628601074219
Longitude: 34.802299499512


Väder för Uchisar

Genomsnittstemperatur för Uchisar, Turkiet
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Uchisar under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Uchisar. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Uchisar

Uchisar Kaya Hotel
Rating: 4

Boka direkt → Läs mer
Pris från 1 068 kr / natt