Från 6 412 kr / natt

Rixos Premium Bodrum

Rating: 4
Hotell i Mugla, Turkiet
Bild från Rixos Premium Bodrum, Hotell i Turkiet

Läge. Rixos Premium Bodrum ligger på stranden i Zeytinlikahve och lokala attraktioner inkluderar Bodrum Beach, amfiteater och Mausoleet i Halikarnassos. En annan punkt av intresse är Bodrum slott. Funktioner. Den här Zeytinlikahve Hotellet har en privat strand. Matställen på Rixos Premium Bodrum inkluderar 3 restauranger och en bar / lounge. Room service är tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Fastigheten serverar en gratis frukostbuffé varje morgon och är värd en gratis mottagning. Finns bland annat en vattenpark med en vattenrutschbana, samt 2 utomhuspooler. Också finns på plats är en inomhuspool, hälsoklubb, barnklubb och ångrum. Fastigheten fullständiga spa har kroppsbehandlingar, massage / behandling rum, ansiktsbehandlingar och skönhetsbehandlingar.

Detta 4. 0 stjärniga hotell har små grupper och audiovisuell utrustning. Trådlös och trådbunden höghastighets Internet finns i allmänna utrymmen (tilläggskostnad). Den här Zeytinlikahve Fastigheten har 600 kvadratmeter evenemangsutrymmen bestående av bankettlokaler, konferensrum / mötesrum och en balsal. Gästparkering är kostnadsfri. Ytterligare bekvämligheter inkluderar bar vid poolen, övervakad parkering och spelhall / rum. Förlängd parkering kan erbjudas till gäster efter utcheckning (extra avgift).

En fullständig renovering av hotellet slutfördes i april 2010. Rummen. Det finns 362 rum på Rixos Premium Bodrum. Balkonger erbjuder hav, pool eller trädgården.Karta och adress till Rixos Premium Bodrum

Adress & vägbeskrivning

Adress
Zeytinlikahve Mevkii Pk 244
48400 Mugla

Latitude: 37.094898223877
Longitude: 27.492500305176


Väder för Mugla

Genomsnittstemperatur för Mugla, Turkiet
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Mugla under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Mugla. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Mugla