Från 304 kr / natt

Hotel Club Ilayda

Rating: 3
Hotell i Marmaris, Turkiet
Bild från Hotel Club Ilayda, Hotell i Turkiet

Detta Marmaris hotell ligger nära Marmaris slott. Hotel Club Ilayda har en privat strand, utomhuspool under säsong och en barnpool. Denna 3,0 stjärna Marmaris hotell har en frisersalong. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och bar vid poolen. Detta hotell erbjuder transfer (tilläggskostnad). Hotellet kan hjälpa dig växla pengar till lokal valuta. Hotellet erbjuder dessutom en spelhall /-rum, tvättmöjligheter och ett värdeskåp i receptionen. Hotel Club Ilayda har 112 rum. Tv:n har satellitkanaler.

Rummen har telefoner. Rummen har pentry med kylskåp. Badrummen har makeup/rakning speglar, hårtork och gratis toalettartiklar. Balkonger finns på rummen. Hotellet erbjuder dessutom bäddsoffa, luftkonditionering och väckning.Karta och adress till Hotel Club Ilayda

Adress & vägbeskrivning

Adress
Emel Sayin Cad 148 SOK No 6
48700 Marmaris

Latitude: 36.854999542236
Longitude: 28.256399154663


Väder för Marmaris

Genomsnittstemperatur för Marmaris, Turkiet
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Marmaris under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Marmaris. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Marmaris

Hotel Amore
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 0 kr / natt
London Blue Hotel
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 0 kr / natt
Kalemci Hotel Marmaris
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 0 kr / natt