Från 694 kr / natt

Anemon Hotel Denizli

Rating: 3.5
Hotell i Denizli, Turkiet
Bild från Anemon Hotel Denizli, Hotell i Turkiet

Detta centrala hotell är beläget i hjärtat av Denizli. Regionala platser av intresse i Pamukkale. Anemon Hotel Denizli har en hälsoklubb, en utomhuspool, bastu, fitnessanläggning och barnpool. Denna 3,5 stjärna Denizli hotell har massage-och behandlingsrum, frisersalong och skönhetsbehandlingar. Affärsbekvämligheter på det här 3,5 stjärniga hotell inkluderar 24 centrum timmars konferenscenter, gratis trådlös Internetanslutning, mötesrum för mindre grupper och företagstjänster. Det finns 2 restauranger samt bar/lounge och bar vid poolen. En frukostbuffé är gratis för gästerna. 24 timmars rumservice finns tillgänglig. Evenemangsutrymmena består av en balsal, utställningsplats, konferensrum och konferenslokaler.

Personalen kan ordna conciergetjänster, catering, kemtvätt/tvättservice och valutaväxling. Ytterligare bekvämligheter omfattar övervakad parkering, flerspråkig personal och tvättmöjligheter. Anemon Hotel Denizli har 126 rum. 32 tums LCD-tv med satellitkanaler och betalfilmer. Trådlös och trådbunden höghastighets Internet, telefoner, cd-spelare och gratis tidningar är tillgängliga.Karta och adress till Anemon Hotel Denizli

Adress & vägbeskrivning

Adress
Izmir Karayolu Uzeri 3 km
20225 Denizli

Latitude: 37.829299926758
Longitude: 29.04640007019


Väder för Denizli

Genomsnittstemperatur för Denizli, Turkiet
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp
Januari 23 °C 12.36 °C -3 °C

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Denizli under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Denizli. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Denizli

Anemon Hotel Denizli
Rating: 3.5

Boka direkt → Läs mer
Pris från 694 kr / natt