Från 930 kr / natt

Utopia World Hotel

Rating: 5
Hotell i Alanya, Turkiet
Bild från Utopia World Hotel, Hotell i Turkiet

Detta Alanya ligger på landet. Vid denna all inclusive fastigheten ingår mat och dryck på restauranger och barer, skatt och dricks ingår i rumspriset. Fritidsaktiviteter och underhållning kan också ingå. Det kan finnas avgifter för måltider på vissa restauranger, middagar och rätter, vissa drycker och andra bekvämligheter. Utopia World Hotel har en privat strand, utomhuspool, inomhuspool, spa badkar och ångbad. Utopia World Hotel har en full service spa. Hotellet är femstjärnigt och inkluderar ett konferenscenter, gratis trådlös Internetanslutning, mötesrum för mindre grupper och teknisk support. Hotellet har en restaurang och bar/lounge.

Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Gästparkering är kostnadsfri. Hotellet är femstjärnigt och inkluderar består av balsal och konferensrum. Personalen kan hjälpa dig att bröllop, Kemtvätt/tvättservice, valutaväxling och uttrycka checka in Hotellet erbjuder dessutom en barnklubb, fitnessanläggning och reception med concierge.Karta och adress till Utopia World Hotel

Adress & vägbeskrivning

Adress
Kargicak Beldesi Karagedik Mevkii
07400 Alanya

Latitude: 36.44889831543
Longitude: 32.127498626709


Väder för Alanya

Genomsnittstemperatur för Alanya, Turkiet
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Alanya under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Alanya. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Alanya

Riviera Hotel
Rating: 4

Boka direkt → Läs mer
Pris från 469 kr / natt
La Mer Delta Alara
Rating: 5

Boka direkt → Läs mer
Pris från 1 096 kr / natt